AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri portakal görmek

Kahve falında iri portakal görmek

Kahve falında iri portakal görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işinde başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında iri portakal gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Kahve falında iri portakal görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil portakal yemek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek daha pozitif biri olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakal ayva görmek maddi açıdan zarar edileceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette portakal görmek istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında çok portakal görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal ağacı görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir