AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok portakal görmek

Kahve falında çok portakal görmek

Kahve falında çok portakal görmek gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok portakal gördüyseniz:

  • Arkadaş ilişkilerinizden hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında portakal taşımak hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal elma görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal yemek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal reçeli yemek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal rengi elbise görmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Kahve falında portakal reçeli görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında portakal bahçesinde olmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir