AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal ağacı görmek

Kahve falında portakal ağacı görmek

Kahve falında portakal ağacı görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında portakal ağacı gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalettir.

Kahve falında portakal ağacı görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan portakal toplamak anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına işarettir.

Kahve falında ağaçta portakal görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal ağaç görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına alamet eder.

Kahve falında portakal mandalina ağacı görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan portakal koparmak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ağaçtan portakal yemek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, maddi olarak zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir