AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri koyun görmek

Kahve falında iri koyun görmek

Kahve falında iri koyun görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, başına türlü işler geleceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında iri koyun gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında iri koyun görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında iri balık görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına işarettir.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Kahve falında iri siyah üzüm görmek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında iri taneli kar görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri yüzük görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, çok iyi paralar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri taşlı yüzük görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, başarılarının katlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir