AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri balık görmek

Kahve falında iri balık görmek

Kahve falında iri balık görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında iri balık gördüyseniz:

  • Yaşamsal seçimler yapmanızı gerektiren konular söz konusu olabilir.

Kahve falında iri balık görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında iri balık temizlemek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işaret eder.

Kahve falında iri balık tutmak yüksek bir makamı olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında iri balık yakalamak kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iri domates görmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri siyah yılan görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı iri elma görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir