AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yüzük görmek

Kahve falında iri yüzük görmek

Kahve falında iri yüzük görmek hem moral hem de çareler bulacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri yüzük gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında iri yüzük görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri taşlı yüzük görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine inanılır.

Kahve falında iri taşlı yüzük takmak sayılacağına ve sevileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında iri at görmek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah iri yılan görmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına yorulur.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek kendi işini açacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri boğa görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iri yeşil göz görmek daha zengin hale geleceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir