AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri siyah üzüm görmek

Kahve falında iri siyah üzüm görmek

Kahve falında iri siyah üzüm görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine işarettir.

Kahve falında iri siyah üzüm gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya çevrenizdeki bazı kişiler kasıtlı olarak moralinizi bozabilir.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında iri siyah üzüm görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işaret eder.

Kahve falında iri üzüm yemek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına delalettir.

Kahve falında iri beyaz üzüm görmek umutlarının söneceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri üzüm görmek parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kısmetinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri yeşil üzüm görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, aileyle iş yapmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir