AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri dana görmek

Kahve falında iri dana görmek

Kahve falında iri dana görmek iş sahibi olunacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, terfi edeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında iri dana gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında iri dana görmek insanların hayır dualarını alacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dana kellesi pişirmek daha iyi bir eve çıkılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret eder.

Kahve falında koyun ve dana görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, yıpranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ dana eti yemek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dana ölüsü görmek tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dananın öldüğünü görmek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, herkesin takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dana yüreği görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında danaya sarılmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir