AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri balık tutmak

Kahve falında iri balık tutmak

Kahve falında iri balık tutmak bir şeyden sorumlu tutulduğuna, önüne pek çok imkan sunulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, yeni bir işe girileceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Kahve falında iri balık tutmak gördüyseniz:

  • Gereken gayreti gösterebilmeniz durumunda istediğiniz çözümlere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında iri balık tutmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında iri balık yakalamak dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iri balık temizlemek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri balık görmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gölde balık tutmak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile balık tutmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Kahve falında eliyle büyük balık tutmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir