AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri patlıcan görmek

Kahve falında iri patlıcan görmek

Kahve falında iri patlıcan görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri patlıcan gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Kahve falında iri patlıcan görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz patlıcan görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patlıcan çalmak dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, eğlenceli günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızarmış patlıcan yemek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan soyduğunu görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bozulmuş patlıcan görmek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru patlıcan dolması görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine alamet eder.

Kahve falında közde patlıcan görmek hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir