AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri ceviz görmek

Kahve falında iri ceviz görmek

Kahve falında iri ceviz görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, aileyle iş yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında iri ceviz gördüyseniz:

  • Bazı konular istediğiniz şekilde sonuçlanmamış olsa da, siz soğukkanlılığınızı korumalısınız.

Kahve falında iri ceviz toplamak dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına işaret eder.

Kahve falında iri ceviz görmek tövbelerin kabul olacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında iri örümcek görmek kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, ticaret ehli kimse olacağına delalettir.

Kahve falında iri iri zeytin görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri gögüslü kadın görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri bir kedi görmek iş yeri sahibi olacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah iri yılan görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında iri dalga görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, para sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir