AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri bebek görmek

Kahve falında iri bebek görmek

Kahve falında iri bebek görmek desteksiz kalacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, zengin bir hayat süreceğine, çok büyük paralar kazanacağına, kalp kırıklığı olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri bebek gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Kahve falında iri erkek bebek görmek aradığı çareleri bulacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet eder.

Kahve falında iri bebek doğurmak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalettir.

Kahve falında iri bebek görmek sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri hamam böceği görmek ister istemez başının belaya gireceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri yılan öldürmek bereketli işlere gireceğine, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında iri örümcek görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir