AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri bit görmek

Kahve falında iri bit görmek

Kahve falında iri bit görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret eder.

Kahve falında iri bit gördüyseniz:

  • Gerilimlerinizi atmaya gayret edin.

Kahve falında iri bit görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işaret eder.

Kahve falında iri siyah karınca görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri erik görmek dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iri balık görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine işarettir.

Kahve falında iri yeşil yılan görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında iri insan görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri hurma görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir