AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı iri elma görmek

Kahve falında kırmızı iri elma görmek

Kahve falında kırmızı iri elma görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı iri elma gördüyseniz:

  • Uzağı görerek hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında kırmızı iri elma görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri elma görmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı elma yıkamak içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına alamet eder.

Kahve falında dalında kırmızı elma görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kırmızı elma görmek gergin olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında ağaçta kırmızı elmalar görmek sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, kafa dinleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çok büyük kırmızı elma görmek üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı elma toplamak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir