AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri iri zeytin görmek

Kahve falında iri iri zeytin görmek

Kahve falında iri iri zeytin görmek hem yeni yerler göreceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri iri zeytin gördüyseniz:

  • İş veya özel yaşamınızdaki ilişkilerinize farklı şekilde yaklaşmalısınız.

Kahve falında iri zeytin görmek anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında iri siyah zeytin görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulur.

Kahve falında iri siyah zeytin yemek aksi takdirde çaresiz kalacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri iri zeytin görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına işaret eder.

Kahve falında siyah iri zeytin görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında iri yeşil zeytin görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri zeytin yemek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına işaret eder.

Kahve falında iri tuz görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, sırların ortaya çıkmasına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir