AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri kelebek görmek

Kahve falında iri kelebek görmek

Kahve falında iri kelebek görmek sevinçli ve güzel bir haber almaya, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında iri kelebek gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Kahve falında iri kelebek görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebeğin öldüğünü görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek kozası görmek aklına giren şeytana uyacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında kelebeğin ısırdığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk kelebekler görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pembe kelebek görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında kelebekli toka görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kelebek görmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir