AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri balık temizlemek

Kahve falında iri balık temizlemek

Kahve falında iri balık temizlemek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında iri balık temizlemek gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Kahve falında iri balık temizlemek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, özel muamele göreceğine tabir olunur.

Kahve falında iri balık tutmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında iri balık yakalamak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri balık görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, söz sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin balık temizlediğini görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık temizlediğini görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok balık temizlemek mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, kazancının da eksilmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir