Kahve falında balık temizlediğini görmek

Kahve falında balık temizlediğini görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, insanların alım gücünün azalacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında balık temizlediğini gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Kahve falında balığın kılçığını temizlemek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında balık temizlediğini görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, iyi geçiminin biteceğine işaret eder.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine yorulur.

Kahve falında çiğ balık temizlemek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında pişmiş balık temizlemek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında ölü balık temizlemek malına gelecek zarara, gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok balık temizlemek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, iyileşme göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamsi balığı temizlemek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top