Kahve falında birinin balık temizlediğini görmek

Kahve falında birinin balık temizlediğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen fal sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin balık temizlediğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Kahve falında balığı temizlemek herkesi kendi gibi zannedeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Kahve falında çiğ balık temizlemek anne baba duasının alınacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük balık temizlemek gönül hoşluğu içinde olacağına, sevinçli haberlerin alınacağına işaret eder.

Kahve falında balık kılçığı temizlemek işinde büyük zaferler elde edeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında balık temizlediğini görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında balığın pullarını temizlemek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında başkasının balık temizlediğini görmek maddi gücünün de daimi olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iri balık temizlemek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top