Kahve falında çok balık temizlemek

Kahve falında çok balık temizlemek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, umduklarını bulamayacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında çok balık temizlemek gördüyseniz:

  • Girişeceğiniz bazı tamirat ya da hazırlıklar sizi yorabilir.

Kahve falında birinin balık temizlediğini görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine yorulur.

Kahve falında balık kılçığı temizlemek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına rivayet eder.

Kahve falında balık pulu temizlemek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş balık temizlemek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü balık temizlemek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamsi balığı temizlemek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük balık temizlemek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın kılçığını temizlemek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, daha geniş rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top