AnaSayfa / Genel / Kahve falında irili ufaklı balık görmek

Kahve falında irili ufaklı balık görmek

Kahve falında irili ufaklı balık görmek sağlam bir kariyer edineceğine, rahatsızlık vereceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Kahve falında irili ufaklı balık gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz açısından ise, şaşırtıcı gelişmeler veya gizli bağlantılar söz konusu olabilir.

Kahve falında irili ufaklı balık görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına inanılır.

Kahve falında irili ufaklı yılan görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında irili ufaklı altın görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, hem verimi yükselteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında irili ufaklı yumurta görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ufak balık görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına yorulur.

Kahve falında ufak ekmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ufak taş görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ufak erkek çocuğu görmek tutumlu bir yaşam süreceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir