AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipten köprü görmek

Kahve falında ipten köprü görmek

Kahve falında ipten köprü görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ipten köprü gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Kahve falında ipten köprü görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ip köprüde yürümek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ip köprü görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma köprüden düşmek uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, büyük maddi kayıp verileceğine işaret eder.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine rivayet eder.

Kahve falında köprüden inmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında nehir üzerinde köprü görmek geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işarettir.

Kahve falında demirden köprü görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir