AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip köprü görmek

Kahve falında ip köprü görmek

Kahve falında ip köprü görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, elindekileri de kaptıracağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ip köprü gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya aişk hayatınızda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında ip köprüde yürümek hanesindeki rızkın da artacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ip köprü görmek düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ipten köprü görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köprü altında durmak yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında köprü kemeri görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demirden köprü görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, içinin de rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında köprü yıkmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyle köprüden geçmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir