AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden inmek

Kahve falında köprüden inmek

Kahve falında köprüden inmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden inmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler yaşamanız mümkündür.

Kahve falında köprüden inmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun bir köprüden geçmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ip köprüde yürümek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde köprü görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz köprü görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş köprü görmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında tahta asma köprü görmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye işarettir.

Kahve falında köprüde buluşmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir