AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip iplik görmek

Kahve falında ip iplik görmek

Kahve falında ip iplik görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı işaret eder.

Kahve falında ip iplik gördüyseniz:

  • Evlilik ya da aşk ilişkileriniz zayıf durumdadır.

Kahve falında ip iplik görmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere delalettir.

Kahve falında beyaz iplik görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa iplik görmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iğne iplik bulmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında iplik yemek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yün iplik görmek evlat sahibi olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir