AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplik satın almak

Kahve falında iplik satın almak

Kahve falında iplik satın almak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, iş öğreneceğine, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Kahve falında iplik satın almak gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkileri besleyecek planlar size iyi gelebilir.

Kahve falında iplik satın almak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz iplik görmek haram mal yiyip içeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna yorulur.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında rengarenk iplik görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına delalettir.

Kahve falında iplik sarmak iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yün iplik görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında iplik yemek maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan iplik çıkarmak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir