AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yün iplik görmek

Kahve falında beyaz yün iplik görmek

Kahve falında beyaz yün iplik görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, aksine daha da zorlaştıracağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, itibar edineceğine, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yün iplik gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Kahve falında beyaz yün iplik görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yün iplik almak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yün iplik görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe yün iplik görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, işinde en iyisi olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz iplik yumağı görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iğne ve beyaz iplik görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dikiş ipliği görmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir