AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplik kesmek

Kahve falında iplik kesmek

Kahve falında iplik kesmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, mal ve para kazanılacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında iplik kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla daha iyi geçinmek için kendinizi fazla zorlamak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında iplik kesmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli iplikler görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan ipliği görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iğne iplik istemek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yün iplik görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iplik iğne görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek başarılarının düşeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örgü iplik görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir