AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplik iğne görmek

Kahve falında iplik iğne görmek

Kahve falında iplik iğne görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine yorulur.

Kahve falında iplik iğne gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler fiziksel, maddi ya da entellektüel anlamda daha gelişmiş bir geleceğin kapılarını açabilir.

Kahve falında iğne iplik istemek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz iplik iğne görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, onlar tarafından yüceltileceğine delalet eder.

Kahve falında iğne iplik bulmak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine yorulur.

Kahve falında iplikli iğne görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında iğne deliğinden iplik geçirmek hedeflere ulaşamayacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ipliği iğneye geçirmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında iğne siyah iplik görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir