AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan ipliği görmek

Kahve falında yorgan ipliği görmek

Kahve falında yorgan ipliği görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, çeşitleneceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, borcunu ödeyeceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına delalet eder.

Kahve falında yorgan ipliği gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında yorgan ipliği görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iplik koparmak müreffeh bir yaşama sahip olacağına, gözyaşlarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil iplik görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına tabir olunur.

Kahve falında karışık iplik görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına alamet eder.

Kahve falında pembe yün iplik görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz dantel ipliği görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş ipliği görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iplik satmak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir