AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple yukarı çıkmak

Kahve falında iple yukarı çıkmak

Kahve falında iple yukarı çıkmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yardım edeceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında iple yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında iple yukarı çıkmak elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple yukarı tırmanmak ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret eder.

Kahve falında iple yukarı çekmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan yukarı çıkmak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir