AnaSayfa / Genel / Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak

Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak

Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, malından ve parasından ziyan edeceğine işaret eder.

Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz göstermek için kelimelerden değil, hareketlerden faydalanmalısınız.

Kahve falında merdiven yukarı çıkmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenlerden yukarı çıkmak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına işarettir.

Kahve falında yürüyen merdivenle yukarı çıkmak planların boşa gideceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yukarı çıkmak istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, akıl vereceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak aradaki buzları eriteceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında merdivenle yukarı tırmanmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir