AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, kazancının çoğalacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, işlerinde aksama olacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında asansöre binip yukarı çıkmak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak mutlu ve keyifli hissedeceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asansörde yukarı çıkmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle hızla yukarı çıkmak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında asansörden yukarı çıkmak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörle yukarı çıktığını görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kendisi paralayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar merdivenden yukarı çıkmak eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dar bir merdivenden yukarı çıkmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir