AnaSayfa / Genel / Kahve falında dağdan yukarı çıkmak

Kahve falında dağdan yukarı çıkmak

Kahve falında dağdan yukarı çıkmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, farklı şeyler deneyeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dağdan yukarı çıkmak gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Kahve falında dağdan yukarı çıkmak dinden çıkacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla yukarı çıkmak daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tepeden yukarı çıkmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yukarı doğru çıkmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenlerden yukarıya çıkmak yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında iple yukarı çıkmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında bayır yukarı çıkmak verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansörle yukarıya çıkmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir