AnaSayfa / Genel / Kahve falında yük çekmek

Kahve falında yük çekmek

Kahve falında yük çekmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına işaret eder.

Kahve falında yük çekmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında iple yük çekmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yük çekmek verimin kaçacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında odun yüklenmek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yük altında kalmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında ağır yük görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak yükü görmek hidayete erip huzuru bulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüklü araba kullanmak parasının üstüne para ekleyeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında yüklü ata binmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir