AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaş kesildiğini görmek

Kahve falında kaş kesildiğini görmek

Kahve falında kaş kesildiğini görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, yüzünü güldüreceğine tabir olunur.

Kahve falında kaş kesildiğini gördüyseniz:

  • Yaşamınızı güvenceye almak için riske atılmak gerekiyorsa bunu yapmaya çalışın.

Kahve falında kaşın kesildiğini görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kaş kesildiğini görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaşının kesildiğini görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaşın kesilmesini görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kaşlarının kesildiğini görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında kaşı kesilmek malvarlığının çok daha artacağına, bilincin artacağına delalettir.

Kahve falında bitişik kaş görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaşları uzamak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir