AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe yorgan asmak

Kahve falında ipe yorgan asmak

Kahve falında ipe yorgan asmak canının derdine düşeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işlerin yolunda gideceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipe yorgan asmak gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Kahve falında ipe yorgan asmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına alamet eder.

Kahve falında yorgan yıkayıp asmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalet eder.

Kahve falında balkona yorgan asmak kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalet eder.

Kahve falında iple asmak özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak çocuk sahibi olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine inanılır.

Kahve falında çamaşırı ipe asmak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir