AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayırdan aşağı inmek

Kahve falında bayırdan aşağı inmek

Kahve falında bayırdan aşağı inmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, anne baba duasının alınacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayırdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz.

Kahve falında arabayla bayır aşağı inmek elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında bayır aşağı inmek yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayırdan aşağı inmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında bayır aşağı koşmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında bayır aşağı kaymak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında bayır aşağı yürümek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bayırdan aşağı koşmak ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla bayır inmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir