AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipte yürümek

Kahve falında ipte yürümek

Kahve falında ipte yürümek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına, uzun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipte yürümek gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Kahve falında ip üstünde yürümek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ip köprüde yürümek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sinirlerinin yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipte yürümek hayatın keyifli bir hale geleceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipin üstünde yürümek kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına alamet eder.

Kahve falında ip ve örgü görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ip çekmek görmek gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında iple battaniye asmak kırılan kalplerin tamir edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte ip görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir