AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek pijama görmek

Kahve falında ipek pijama görmek

Kahve falında ipek pijama görmek işlerini tek başına yöneteceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında ipek pijama gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ipek pijama görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ipek pijama giymek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz pijama görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı pijama görmek nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini pijamalı görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı pijama giydiğini görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, borçların kısa sürede kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pijama altı görmek ruhunun şifa bulacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının pijamasını giymek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir