AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı pijama görmek

Kahve falında kırmızı pijama görmek

Kahve falında kırmızı pijama görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı pijama gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz ya da yorumlarına göre bazı değişiklikler yapmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kırmızı pijama takımı görmek rakiplerin oyununa gelineceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı pijama giydiğini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı pijama görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı pijama almak kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine rivayet eder.

Kahve falında yatak pijaması almak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatak pijaması görmek çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz pijama görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına delalettir.

Kahve falında gecelik pijama görmek rızkının da çoğalacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir