AnaSayfa / Genel / Kahve falında pijama altı görmek

Kahve falında pijama altı görmek

Kahve falında pijama altı görmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında pijama altı gördüyseniz:

  • Belli bir planınız istenilen son halini almaya başlıyor olabilir.

Kahve falında pijama altı görmek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında pijama giydiğini görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine yorulur.

Kahve falında pijama giydirmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine delalettir.

Kahve falında okula pijamayla gitmek boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pijama giymek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine delalettir.

Kahve falında eski pijama giymek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında gecelik pijama görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında mor pijama görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir