AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının pijamasını giymek

Kahve falında başkasının pijamasını giymek

Kahve falında başkasının pijamasını giymek alkış alacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, unvan sahibi olacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının pijamasını giymek gördüyseniz:

  • Sebepsiz bir asabi geriliminiz olabilir.

Kahve falında pijama giymek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında pijama giydirmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipek pijama giymek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının pijamasını giymek ticaretin büyüyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni pijama giymek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz pijama giymek ayıplı yolara sapacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı pijama giydiğini görmek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski pijama giymek ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir