AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pijama görmek

Kahve falında beyaz pijama görmek

Kahve falında beyaz pijama görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, yuva kuracağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz pijama gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Kahve falında beyaz pijama görmek günah ve suç işleyeceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz pijama giymek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, yaralarına da merhem olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil pijama satın almak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pijama takımı giymek hayatının da kolaylaşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına inanılır.

Kahve falında yırtık pijama görmek rızkının eksileceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı pijama görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalettir.

Kahve falında yeni pijama giymek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, yenileneceğine tabir olunur.

Kahve falında pijama görmek hastalıklarının iyileşeceğine, hayallerinin suya düşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir