AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini pijamalı görmek

Kahve falında birini pijamalı görmek

Kahve falında birini pijamalı görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini pijamalı gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşmanızdır.

Kahve falında pijama vermek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına delalettir.

Kahve falında yeni pijama takımı görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil pijama görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı pijama giydiğini görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında kendini pijamalı görmek borcunu ödeyeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okula pijamayla gitmek dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pijama almak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında pijama satın almak mutlu ilişkiler kuracağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir