AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek elbise görmek

Kahve falında ipek elbise görmek

Kahve falında ipek elbise görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ailesini utandırmayacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ipek elbise gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız iyice yükseliyor veya aşk hayatınızı ilgilendiren konularda hoş gelişmelere açıksınız.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine delalettir.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil ipek elbise giymek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pembe ipek elbise giymek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı ipek elbise görmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına işarettir.

Kahve falında ipek elbise giymek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek elbise görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir