AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipekli kumaş görmek

Kahve falında ipekli kumaş görmek

Kahve falında ipekli kumaş görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ipekli kumaş gördüyseniz:

  • Geleceğinize yatırım yapın.

Kahve falında ipek kumaş görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil ipek kumaş görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ipek kumaş satın almak sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı ipek kumaş görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına inanılır.

Kahve falında ipekli kumaş görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ipek kumaş almak atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek pijama giymek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir