AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek kurdu görmek

Kahve falında ipek kurdu görmek

Kahve falında ipek kurdu görmek çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ipek kurdu gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya profesyonel yaşamınız üzerine daha fazla düşünmelisiniz.

Kahve falında ipek böceği kurdu görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ipek kurdu görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek kumaş görmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ipek gömlek görmek atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, makamından olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, evliyseniz eşle iyi geçime delalet eder.

Kahve falında ipek gömlek görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, işlerini boşvereceğine yorulur.

Kahve falında ipek bluz giymek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ipek böceği beslemek zaferlere doymayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir