AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe altın dizmek

Kahve falında ipe altın dizmek

Kahve falında ipe altın dizmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ipe altın dizmek gördüyseniz:

  • Yerine getirilmesi zor ya da yüklü bedeller ödetebilecek sözler veriyor olabilirsiniz.

Kahve falında ipe altın dizmek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe boncuk dizmek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına işarettir.

Kahve falında altın dizmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tütün dizdiğini görmek yükseldikçe yükseleceğine, işlerin çığırından çıkacağına yorulur.

Kahve falında tabak dizmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına rivayet eder.

Kahve falında dizde yara görmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında terlik dizmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık dizmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir