AnaSayfa / Genel / Kahve falında ip üzerinde uçmak

Kahve falında ip üzerinde uçmak

Kahve falında ip üzerinde uçmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında ip üzerinde uçmak gördüyseniz:

  • Olayları şansa bırakmayın.

Kahve falında iple uçmak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipe tutunarak uçmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ip üzerinde uçmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah makara ip görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, maddi anlamda rahatlamaya delalettir.

Kahve falında örgü ipi görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi beyaz ip görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında iple yük çekmek zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, lüks, konfor içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz dikiş ipi görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir